Frame met slowfeeder net voor hooibak

Artikel 6 van 10
€ 80,00 (inclusief btw)

Frame met slowfeeder net voor hooibak

Als je veel paarden buiten of in een grote schuilstal hooi wilt geven is het handig om dit in een grote bak te doen.

Om verspilling te voorkomen en paarden langzamer te laten eten, kan je daar een frame in doen met een slowfeeder net. Het hooi blijft op deze manier netjes in de bak en je paard eet kleine beetjes hooi tegelijk, wat goed is voor de spijsvertering. 

Wij kunnen deze frames op maat voor je maken. Je kunt hierbij kiezen uit net met een maas van 3 en 4,5 cm (zie de foto's). 

Hoe kan je dit frame met de juiste maat bestellen zonder dat je teveel betaald?

Vierkante meters: Reken het aantal vierkante meters uit van je frame. Dus als je bijvoorbeeld een frame wilt van 80 x 120 cm is dit 0,8x1,2 = 0,96 m2 (vierkante meter).  Kijk in de lijst waar jouw formaat tussen valt en bestel deze maat in maas 3 of 4,5 cm. De prijs is voor het frame + net, op maat gemaakt. 

Maten frame: Als je je bestelling afrondt kan je bij de opmerkingen aangeven wat de buitenmaat van het slowfeeder frame is. Als de binnenkant van je hooibak bijvoorbeeld 80 x 80 cm is, dan moet de buitenkant van je frame minimaal 3 cm kleiner zijn, dus 77 x 77 cm.  Meet altijd de maten op de plek waar de bak het smalst is. Als er bijvoorbeeld nog balken in de hoeken staan, moet je daar rekening mee houden en moet het frame daartussen passen. 

Maximale grootte: Let op! Wij kunnen lengtes tot maximaal 170 centimeter versturen (dus buitenkant frame is dan 1.70 x 1.70 meter . Mocht je een groter frame willen, is dit eventueel mogelijk als je het komt ophalen. 

Mocht er achteraf iets fout zijn gegaan met bestellen of bestel je liever per mail, dan kan je altijd even mailen naar info@easyslowfeeder.nl. 

Bevestiging: Het net doen wij er al omheen, je hoeft alleen de hoeken in elkaar te zetten met het bijgeleverde inbussleuteltje. Doe deze wel goed vast, anders kan je frame uit elkaar gaan. Mocht je paard het frame in zijn geheel uit de hooibak trekken, zet het frame dan vast met 4 touwtjes. Aan een kant doe je clipjes aan de touwtjes zodat je de touwtjes makkelijk open en dicht kan doen. 

Levertijd: Wanneer ons materiaal op is, kan het zijn dat de levertijd wat langer is dan 7 dagen. De levertijd is maximaal 14 dagen. 

 

Hooibak maken

Als je een IBC container doormidden zaagt kan je daar een goedkope hooibak van maken. Je kunt ook van houten pallets een hooibak maken of van ander hout. Het is wel handig om de onderkant van een plastic pallet te maken, zodat het hout niet gaat rotten. Zorg er altijd voor dat het veilig is voor je paard! 

© 2021 - 2024 Easy Slowfeeder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel